OJT:n harrasteturnaus onnistuneesti ohi

Pronssia napannut Koillismaan Lätkänaiset (KOLA) koostuu ”Koillismaan kovista kiekkonaisista ja Oulun liukkaista luistelijoista.” 

Oulun Jääkiekkotuomarien naisten harrastekiekkoturnaus onnistui erinomaisesti. Mukana oli kuusi joukkuetta Oulusta, Koillismaalta, pääkaupunkiseudulta ja Nokialta. Turnauksen voittajaksi kiri oululainen Tyttäret, hopeaa otti HC Nokia ja pronssia Koillismaan Lätkänaiset.

OJT järjesti naisten kiekkoturnauksen ensimmäistä kertaa, mutta joukkueiden antaman palautteen pohjalta turnaus ei jää viimeiseksi. Vaikka peliaikataulu oli kireä eikä lepoa joukkueille pelien välissä paljon suotu, iloinen tunnelma säilyi läpi pitkän päivän.

Pääkaupunkiseudulta tullut SeRoPi sijoittui turnauksessa neljänneksi.

”Joukkueilta saadun palautteen mukaan osallistujat olivat tyytyväisiä turnausjärjestelyihin ja turnaustoimijoihin niin jäällä kuin kaukalon laidallakin. Jokainen joukkue ilmoitti olevansa valmis tulemaan uudelleenkin, jos päätämme järjestää turnauksen uudelleen ensi keväänä”, totesi toiminnanjohtaja Johanna Tauriainen.

Turnauksen mahdollisti 20 vapaaehtoista OJT:n jäsentä, jotka hoitivat hienosti tuomarin ja toimitsijan tehtävänsä. Suuret kiitokset talkoolaisille, ilman teitä emme olisi pystyneet turnausta järjestämään!

Kiitokset myös osallistuneille joukkueille, jotka muistuttivat jälleen hienon lajin merkityksestä ja pelaamisen ilosta.

Turnauksen sijoitukset:

1. Tyttäret 
2. HC Nokia 
3. Koillismaan Lätkänaiset
4. SeRoPi
5. IHC Uleåborg
6. KärppäDaamit