OJT:n hallitus uudistui, toiminnanjohtaja myös uudelle kaudelle

Oulun Jääkiekkotuomarit Ry:n vuosikokous päätti perjantaina, että yhdistykselle palkataan toiminnanjohtaja myös kaudelle 2017-2018. Kuluvalla kaudella tehtävää hoitanut Johanna Tauriainen on tuonut lisää ammattimaisuutta ja tehokkuutta kerhon toimintaan, koulutukseen sekä seurayhteistyöhön.

Vuosikokouksessa todettiin, että yhdistyksen budjetissa on varauduttu päätoimisen työntekijän palkkaukseen yhdeksäksi kuukaudeksi. Viime kaudella TE-keskuksen palkkatuki ja kaupungin kuntalisä helpottivat taloudellista tilannetta, mutta alkavalle kaudelle palkkauksesta vastaa yksinomaan yhdistys.

Rahoitusta palkkaukseen on haettu säästöillä ja tekemällä uusia yhteistyösopimuksia. Lisäksi yhdistys on saanut Kärppäsäätiöltä toiminnallista avustusta toiminnanjohtajan tehtävien hoitoon. Yhdistyksen taloudessa varaudutaan aikaisempien vuosien tapaan tiukkaan taloudenpitoon.

OJT:n hallitus uusiutui seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Uutena hallitukseen valittiin Lasse Lappalainen (aiemmin varajäsen) ja Taru Tanhua. Hallituksessa jatkaa erovuorossa ollut Samuli Orava. Hallitukseen kuuluvat Sanna Tikkanen, Ville Kurkinen. Puheenjohtaja on Harri Perämäki.

Hallituksen varajäseniksi alkavalle kaudelle valittiin Jarkko Karvonen (uusi) ja Joona Vares (uusi).

Vuosikokouksessa jaettiin myös kerhon kausipalkinnot ansioituneille jäsenille. Valinnoista vastasi hallitus. Kauden 2016-17 palkinnot saivat seuraavat:

Vuoden tuomari: Joonas Kova
Vuoden tulokas: Karri Parkkila
Vuoden kehittyjä: Petteri Niemelä
Vuoden toimitsija: Annu Keränen
Tapani Luusuan muistopalkinto: Paula Saarela
Kerhopalkinto: Hannele Lamusuo
Justiina: Samuli Orava

Kärppien Kortteliliigan Vuoden tuomarin palkinnon saajaksi OJT ehdotti ja Kärpät 46 Ry valitsi Veikka Vikstedtin.