OJT on vuoden ansioitunein kerho

Suomen Jääkiekkotuomareiden liitto SJTL nimesi  tänään lauantaina Oulun Jääkiekkotuomarit Vuoden ansioituneeksi kerhoksi päättyneellä kaudella. Tunnustus annetaan SJT:n jäsenyhdistykselle, jonka toiminta vastaa liiton vaatimuksia niin koulutuksellisesti kuin yhdistystoiminnallisestikin.

65-vuotiaassa OJT:ssa on noin 160 jäsentä, joista aktiivisesti viheltäviä tuomareita on noin sata ja toimitsijoita vajaa 30. OJT hoitaa vuosittain noin 3500 tuomaritehtävää ja reilu 900 toimitsijatehtävää. OJT:n toimijoita on mukana myös kansainvälisissä tehtävissä.

Suomen Jääkiekkotuomarien Liitto SJTL ry on perustettu vuonna 1975 toimimaan kaikkien suomalaisten jääkiekkotuomareiden yhdyssiteenä ja virallisena edustajana niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Päättyneen kauden aikana OJT palkkasi historiansa ensimmäisen toiminnanjohtajan. Päätoimisen työntekijän avulla tuomarikoulutusta ja yhteistoimintaa seuroihin päin on kehitetty ja toiminta on ammattimaistunut entisestään.

Puheenjohtaja Harri Perämäki (oik.) vastaanotti SJTL:n tunnustuksen liiton puheenjohtaja Mikko Pitkäseltä (vas.) ja Kari Rouhiaiselta.