Special Hockey haastaa tuomareiden joukkueen

KKP Spcial Hockey tekee uraauurtavaa työtä erityislasgten jääkiekkoharrastuksen mahdollistamiseksi.

Oulun Jääkiekkotuomarit ja Kiimingin Kiekko-poikien Special Hockeyn nuorten joukkue pelaavat ystävyysottelun Raksilan Energia-Areenalla maanantaina 12. joulukuuta. Ottelun kautta OJT haluaa tukea erityislasten jääkiekkoharrastusta.

KKP Special Hockey tekee uraauurtavaa työtä niiden lasten ja nuorten joukossa, jotka eivät pysty harrastamaan kilpaurheilullista jääkiekkoa, mutta joilla on suuri palo hienoon lajiin. Joukkueessa on tällä hetkellä 26 kouluikäistä (9-17-vuotiasta) lasta ja nuorta. Joukkueen viikoittaisessa toiminnassa tärkeintä ovat yhdessä harrastaminen ja riemukas hauskanpito.

OJT:n tuomareilla ja toimitsijoilla on kerran viikossa luisteluvuoro pelaamiseen ja luisteluharjoitteisiin. Mikäpä olisikaan parempi tapa antaa Special Hockeyn nuorille mahdollisuus saada iloa harrastuksesta kuin tehdä se yhdessä. Pelaaminen on kuitenkin se suurin palkinto harjoittelemisesta.

OJT ry ja Kiimingin Kiekko-Poikien Special Hockeyn päävalmentaja Janne Käyhkö ja joukkueenjohtaja Jaana Lauritoivottavat kaikki tervetulleeksi kannustamaan joukkueita hyvän mielen kamppailuun Raksilan jääkiekkopyhättöön!

Ottelu pelataan maanantaina 12.12. kello 21.30 alkaen Oulun Energia-Areenalla.

http://kkpjuniorit.fi/joukkueet/1723